Apa Perla Moldovei este o apă oligominerală natural alcalină, având pH-ul cu valoarea 8,8. Alcalinitatea este dată de tulpina bicarbonatului de sodiu (NaHCO3) care se găseşte natural în această apă rară. Extrasă de la 210m adâncime, apa Perla Moldovei nu este supusă niciunui proces care să-i modifice compoziţia chimică sau alcalinitatea, fiind îmbuteliată în aceeaşi stare în care se găseşte şi în adâncuri.

 

Apa Perla Moldovei este o combinație excepțională de pH (8,8 - 9,0) și alcalinitate (alcalinitate totală: 250 mg/l) fiind, probabil, singura apă plată oligominerală din Europa cu pH mai mare de 8,5 și o alcalinitate totală mai mare de 160 mg/l

 

Perla Moldovei se remarcă și printr-un gust remarcabil, premiat de Institutul Național pentru Gust și Calitate (ITQI Bruxelles) și la Concursul Național al Apelor Minerale (CNAM 2014).  Reziduul fix de 333 mg/l recomandă această apă pentru consumul zilnic, fără restricţii.

 

 

 

Conform buletinului de analiză numărul 1045-1047, eliberat de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Buzău pe data de 23.07.2013, apa Perla Moldovei prezintă următoarele caracteristici:

nitriţi: sub 0,001 mg/l (limita maximă de admisibilitate pentru consumatori este de 0,5 mg/l);

nitraţi: sub 0,6 mg/l (limita maximă de admisibilitate pentru consumatori este de 50 mg/l).

 

Apa Perla Moldovei este foarte plăcută la gust şi proprietăţile ei fizico-chimice o recomandă pentru consumul zilnic, fără restricţii.


Acest site utilizează fișiere de tip cookie. Ele sunt necesare atât pentru a asigura funcționalitatea site-ului cât și pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de navigare pe site. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Ok